Bu Görüntüler Fransa'da Kaydedildi: Oy Verme Yolunda Kılıçdaroğlu İçin Akılalmaz Sözler

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken AKP kurmaylarının siyasi gerilimi artıran açıklamaları birbirini izlerken bu kez Fransa'da kaydedilen bir görüntü gündeme oturdu. Oy vermeye giden Türk vatandaşlarını taşıyan otobüste kaydedilen videoda Kılıçdaroğlu hedef alınıp, akılalmaz sözler söyleniyor.

14 Mayıs seçimleri için yurtdışında oy verme işlemi dün başladı. Fransa'da da Türk vatandaşları, sandık başına giderken oy kullandı. Bazı vatandaşlar otobüslerle seçim merkezlerine ulaşırken bu anlardan bir video sosyal medyanın gündemine oturdu.

Paylaşılan görüntülerde yer alan bir kadın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alıyor.

"Onlar bizim başımıza geldiği zaman bizim canımız, kanımız, namusumuz, ırzımız onlara helaldir. Öyle görecekler" diyen kadın provokatif sözlerini sürdürerek, "Bu yüzden bu seçim; evlatlarımızın, torunlarımızın hür olarak yaşamaları için dinini imanını şeriatını yaşamaları için bu ayeti ilelebet başlarında taşımaları için, çaput değil de ayet olduğunu bilerek taşıma zorunda olduğumuzu biz çocuklarımıza miras bırakacağız. En büyük hazinemiz... Allah muzaffer eylesin, zafer inşallah yakındır" diye konuşuyor.

Etiketler :