"Böyle Babalar Kaldı Mı" Dedirten Haber... Polisi Gören Alkollü Baba Direksiyonu Ehliyetsiz Kızına Verdi

"Böyle Babalar Kaldı Mı" Dedirten Haber... Polisi Gören Alkollü Baba Direksiyonu Ehliyetsiz Kızına Verdi
Bursa'da alkollü sürücü H.T.A polis çevirmesini görünce otomobili durdurup direksiyonu 17 yaşındaki kızına verdi. Olay anlaşılınca 17 yaşındaki. B.B.A ve araç sahibi annesine ceza kesildi. Baba H.T.A ise yaptığını rahat tavırlarla itiraf edince durum gülümseten bir hal aldı.

Gürsu ilçesi Osmangazi ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde gerçekleşen ilginç bir olayda, alkollü araç kullanan bir sürücü, trafik kontrolünde yakalandı. H.T.A. isimli şüpheli, polis ekiplerini fark edince aracını durdurup direksiyonu kızına devretti. Ancak bu hamle, durumu daha da karmaşık hale getirdi.

2-001.jpg

Polis ekiplerinin durdurduğu araçta, direksiyonda ehliyetsiz olan kızı B.B.A. bulunuyordu. Yapılan kontrolde, hem B.B.A.'ya 'Sürücü belgesiz araç kullanmak' suçundan hem de araç sahibi anne Ü.A.'ya 'Sürücü belgesiz araç kullandırmak' suçundan ceza kesildi.

1-3.jpg

Olay yerinde yapılan açıklamada, H.T.A.'nın alkollü olduğunu ve trafik kontrolünü görünce aracını kızına verdiğini itiraf ettiği belirtildi. H.T.A, "Biraz alkol içtim. Daha sonra trafik çevirmesini görünce aracı kızıma verdim. Ne yazık ki o da 17 yaşında olduğu için ehliyetsiz” dedi.

Ancak, kızının da ehliyetsiz olması nedeniyle durum daha da vahim bir hal aldı.

Kaynak:DHA