Boşanma aşamasında olduğu kadını adliye çıkışı bıçakla yaraladı

Boşanma aşamasında olduğu kadını adliye çıkışı bıçakla yaraladı
Kahramanmaraş'ta V.K. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu D.K.’yi, adliye çıkışında bıçakla yaraladı. Saldırı sonucunda ağır yaralanan kadının sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş'ta 45 yaşındaki V.K. boşanma davasından çıktıktan sonra evli olduğu D.K. isimli kadını bıçakla yaraladı. D.K. hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kahramanmaraş Adliyesi önünde, sabah saatlerinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan D.K. ve V.K. adliyede duruşmaya katıldı.

Duruşma ertelenirken D.K., adliyeden ayrılıp yolun karşısına geçmek istedi ve bu sırada V.K. yanına geldi. Yaşanan tartışmada V.K. çocuğunun önünde D.K.'ye bıçakla saldırdı. D.K. vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralanırken V.K. kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken D.K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. D.K.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilirken olay yerinden kaçan V.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:DHA