Boşandığı kadını katledip kendini vuran Kahraman Çetinkaya öldü

Boşandığı kadını katledip kendini vuran Kahraman Çetinkaya öldü
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dolmuş durağında eski eşi Fadime Cuma'yı tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkışan Kahraman Çetinkaya tedavi gördüğü hastanede öldü.

Bursa'da Kahraman Çetinkaya, İnegöl Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan eski eşi Fadime Cuma’yı, işe gitmek için dolmuş beklerken gördü. Dolmuş durağında Kahraman Çetinkaya, belindeki tabancayı çekip Fadime Cuma'yı başından vurdu. Kahraman Çetinkaya, daha sonra ise silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalelerini yaptığı Cuma ve Çetinkaya, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Fadime Cuma, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Yoğun bakımda tedaviye alınan Kahraman Çetinkaya da bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Fadime Cuma ve Kahraman Çetinkaya’nın 2 yıl önce boşandığı ve 3 çocukları olduğu ifade edildi. Fadime Cuma’nın bugün ikindide ilçede toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak:DHA