Bodrum'u kahreden ölüm! Yangını söndürdü, canına kıydı

Bodrum'u kahreden ölüm! Yangını söndürdü, canına kıydı
İşsiz kalan eski itfaiye eri, yaşamına son verdi!

Bodrum'da uzun yıllar itfaiye teşkilatında görev yapan ve evli, iki çocuk babası olan 36 yaşındaki Hasan Demirtaş, Turgutreis'teki evinin önünde asılı halde ölü bulundu. Yakın zamanda, İslamhaneleri’nde çıkan bir yangına gönüllü olarak müdahale ettiği öğrenilen Demirtaş’ın vefatı, çevresinde büyük bir üzüntü yarattı.

Yaklaşık 10 yıl boyunca Bodrum İtfaiye Grup Amirliği'nde görev yapan Hasan Demirtaş, 2024 yerel seçimleri öncesinde başka bir birime atanmasının ardından belediyedeki görevinden istifa etmişti. Mesleğine olan bağlılığıyla tanınan Demirtaş, son olarak İslamhaneleri’nde çıkan yangında gönüllü olarak söndürme çalışmalarına katılmıştı.

Bu sabah saatlerinde evinin önünde ölü olarak bulunan Demirtaş'ın hayatını kaybettiği, sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda tespit edildi. Jandarma ekipleri, olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulunurken, Demirtaş'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İlk bulgulara göre intihar ettiği değerlendirilen Demirtaş’ın ölümü, ailesi ve sevenlerini derinden sarstı.

Kaynak:Bodrum Kent Tv