Bir aile böyle paramparça oldu! Takla atan araçtan aile dramı çıktı

Hatay'da virajı alamadığı için devrilen kamyonetten bir ailenin dramı çıktı. Kazada anne Asuman Karamustafaoğlu hayatını kaybetti.

Yürekleri parçalayan olay saat 12.30 sıralarında gerçekleşti. Ailecek yolculuk yapan Karamustafaoğlu ailesi, 31 YH 699 plakalı kamyonetle Erzin-Dörtyol kara yolu Ganısı mevkisinde virajı dönerken kontrolden çıktı. Takla atan araç yol kenarına savruldu.

85796.jpg

ANNE KURTARILAMADI

Kazayı görenler hızlıca durumu 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan Güngör ve Asuman Karamustafaoğlu çifti ile kızları Gizem Karamustafaoğlu'nu araçtan çıkarttı. Hastaneye kaldırılan ailede anne Asuman Karamustafaoğlu hayatını kaybetti.

85796-2.jpg

GÖZYAŞLARI İLE ANLATTI

Ayakta tedavi edilen Gizem Karamustafaoğlu anne ve babasına yapılan ilk müdahaleyi gözyaşları ile izledi. Annesinin adını söylerken ağlamaya başlayan Gizem, babası virajı alamadığı için kazanın yaşandığını anlattı. Asuman Karamustafaoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karamustafaoğlu'nun cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

85796-3.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA