Bayrampaşa’da sabahın sakin 'demir kapı' soyguncusu

Bayrampaşa'da sabah saatlerinde bir binanın demir kapısı, şüphelinin rahat tavırlarıyla çalındı.

Bayrampaşa’nın Kartaltepe Mahallesi, Şener Sokak’ta sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Saat 06.30 sıralarında gerçekleşen olayda, bir iş yerinin demir kapısı çalındı.

Olayın meydana geldiği sokakta esnaflık yapan Nagihan Yaşar, olayı komşularından öğrendiğini belirterek büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Yaşar, “Burada esnafım, fakat bu olayı görmedim. Komşularım söyledi, çok şaşırdım. Kapının çalınmış olması gerçekten ilginç bir durum. Bayrampaşa'da birçok olaya şahit oldum, ancak ilk defa kapının çalındığını görüyorum. Hırsız, sanırım binada hiçbir şey bulamayınca kapıyı çalmış. Artık kapıya koyduğum sandalyeden bile şüpheleneceğim. Bu durum gerçekten acınacak halde ama gülmemek elde değil” dedi.

Güvenlik kamerasında görülene göre, şüpheli sokakta kimsenin olmadığını fark ettikten sonra binanın kapısına yöneliyor. Kapıyı açarak içeri giren hırsız, demir kapıyı yerinden söküp yaya olarak uzaklaşıyor.

Olayın ardından polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların önüne geçilmesi amacıyla yetkililer harekete geçti.

86327-3.jpg

86327-4.jpg

86327-1.jpg

86327.jpg

Kaynak:DHA