Baykal’dan Böcek Sözü

Baykal’dan Böcek Sözü
Baykal'ın “Seçilirsem, milletvekillerinin böcek sorunu olmayacak” dediği öğrenildi.CHP’nin adayı Deniz Baykal MHP, AKP ve MHP’yi ziyaret ederken, AKP’nin adayı İsmet Yılmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu...

Baykal'ın “Seçilirsem, milletvekillerinin böcek sorunu olmayacak” dediği öğrenildi.

CHP’nin adayı Deniz Baykal MHP, AKP ve MHP’yi ziyaret ederken, AKP’nin adayı İsmet Yılmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşen Baykal, yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile yaptığı görüşme ile ilgili bilgi verdiğini söyledi. Baykal, “Meclis başkanlık yönetimine dair anlayışımı, Türkiye’deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini ayrıca önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partimizin genel başkanı olarak Bahçeli’nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı, diye düşünüyorum” dedi.

CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Özgür Özel’in odalarından böcek çıkmasıyla ilgili Baykal’ın “Seçilirsen, milletvekillerinin böcek sorunu olmayacak. Gerekli tedbirler alınacak” dediği belirtildi.