Başarır'dan 'Yalancı' misillemesi: KRİMİNAL

Başarır'dan 'Yalancı' misillemesi: KRİMİNAL
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya platformu Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki 'Yalancı' paylaşımına, 'KRİMİNAL' görseliyle yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya platformu Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki paylaşımına yanıt verdi.

Soylu, sosyal medyadan yalnızca 'Yalancı' yazan ve Kılıçdaroğlu'nun görseli olan bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımına, "Hakkındaki yüzlerce iddiaya aylardır cevap verememiş Suç İşleri Bakanı’na bak. Terbiyesiz adam, ülkede asayişi sağlamakla görevlisin ama uyuşturucu kaçakçılarından, cinsel suç faillerine kadar herkesle kirli ilişkilerin var. Hala daha utanmayıp seviyeni belli ediyorsun" notunu düşen Başarır ise cevap niteliğinde bir fotoğraf paylaştı.

Söz konusu görselin arka planına Soylu'nun daha önce uyuşturucudan gözaltına alınan ya da tutuklanan kişilerle çektirdiği fotoğrafların yerleştirildiği görüldü.

84025.jpg

Üzerinde yalnızca "KRİMİNAL" yazan görsel ise şöyle:

ftml1fqxeaatxka-1.jpg

Ne olmuştu?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen partisinin grup toplantısında "Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" demiş ve söz verdiği saatte Twitter hesabından bir video yayınlamıştı.

Kılıçdaroğlu bu videoda TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden Amerika'ya 1 milyar lira gönderildiğini ve bu transferlerin belgelerinin elinde olduğunu ifade etmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Erdoğan çık söyle bu paravanın başında aileden kim var?" demişti.