Barış Pehlivan'dan Akşener'i kızdıracak açıklama! Bir numaralı imza İYİ Partili bir yöneticiden

Barış Pehlivan'dan Akşener'i kızdıracak açıklama! Bir numaralı imza İYİ Partili bir yöneticiden
Gazeteci Barış Pehlivan, Halk TV'de 104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan Emekli Amiral Ergun Mengi'nin İYİ Parti yöneticisi olduğuna dair belgeyi yayımladı.

Gazeteci Barış Pehlivan, 104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan Emekli Amiral Ergun Mengi'nin İYİ Parti yöneticisi olduğuna dair belgeyi yayımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener emekli amirallerin yayınladığı Montrö bildirisi için, "Kişisel fikrimi söylüyorum; bu bir zevzekliktir" demişti. Barış Pehlivan Akşener'in sert sözlerle eleştirdiği amiraller bildirisinin ilk imzasını İYİ Partili bir yöneticinin attığını ortaya koydu.  

Halk TV ekranlarında Gazeteci Barış Pehlivan, 104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan Emekli Amiral Ergun Mengi'nin İYİ Parti yöneticisi olduğuna dair belgeyi yayımladı. 

Pehlivan, "İYİ Parti'nin karşısına aldığı amiraller bildirisinin bir numaralı imzası Emekli Amiral Ergun Mengi'ye aittir. Mengi'nin İYİ Parti Uluslararası Siyasi Kuruluşlar ve Jeostratejik  Analizler Başkan Yardımcısıdır" diyerek bir belge gösterdi.