Barış Pehlivan Sinan Ateş cinayetini tüm detaylarıyla açıkladı

Barış Pehlivan Sinan Ateş cinayetini tüm detaylarıyla açıkladı
Gazeteci Barış Pehlivan, Şule Aydın'ın sunduğu "Kayda Geçsin" programında, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden dava sürecine dair çok önemli bilgiler paylaştı. Pehlivan konuşmasında, Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı ile Sinan Ateş'in katillerini koruyanlar arasındaki ilişkinin tüm detaylarına yer verdi.

Ankara Çukurambar'da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden dava sürecinde geçtiğimiz gün yargılanan 22 sanığın son savunmalarına başvuruldu.

Davayı yakından takip eden gazeteciler arasında yer alan Barış Pehlivan, Şule Aydın'ın sunduğu "Kayda Geçsin" programında cinayet dosyasında yer alan resmi bilgilerden yola çıkarak cinayeti gerçekleştiren ve koruyanlara ilişkin çok önemli detaylar paylaştı.

ekran-resmi-2024-10-02-00-12-45.png

Barış Pehlivan, anlattıklarının dava dosyasında yer alan resmi bilgiler olduğunun altını çizerek, sanıklar arasında yer alan tetikçi Eray Özyağcı'nın Ankara'dan İstanbul'a kaçırılması esnasında yanında bulunan Devlet Bahçeli'nin en yakınlarında yer alan isimleri deşifre etti.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün Eray Özyağcı'yı Bolu'da ağırladığını söyleyen Pehlivan, İsmail Saymaz'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkardığı önemli bir habere değindi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI TETİKÇİYİ KAÇIRANLARLA NE GÖRÜŞTÜ?

"Söz konusu haberde, Eray Özyağcı'yı alıp alıp Bolu'da bırakan Tolgahan Demirtaş ile Emre Yüksel İstanbul'a gidip Beşiktaş'ta geziyorlar ve tur atıyorlar, aynı rotada, Eyüp Yıldız var yani tetikçiyi kaçıran ekibin içinde. Eyüp Yıldız, Devlet Bahçeli'nin başdanışmanıdır. Eyüp Yıldız'a ve çevresine sordum. Eyüp Yıldız bu durumun tamamen tesadüf olduğunu söylüyor.

İsmail Saymaz bu haberi yaptıktan üç gün sonra, Eyüp Yıldız, Devlet Bahçeli tarafından ağırlandı. Tesadüf mü? Bir soru soruyorum, Eray Özyağcı'yı yani katili olay yerinden kaçıran ve azmettirmekle suçlanan Tolgahan Demirtaş, Emre Yüksel ile Bahçeli'nin başdanışmanı Eyüp Yıldız cinayet gecesi yüz yüze görüştüler mi?"

DAVA SIRASINDA DEVLET BAHÇELİ İLE TÜFEKLİ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

"Eray Özyağcı İstanbul'a kaçırılıyordu. Bolu'ya getirildi. Bolu'da kimler tarafından ağırlandı. İsmail Akgül, MHP Bolu Milletvekili, Devlet Bahçeli ile tüfek fotoğrafı paylaştı.

Sinan Ateş'in katilini saklamakla suçlanan Bolu Milletvekili İsmail Akgül dün davanın görüldüğü sırada Devlet Bahçeli ile tüfekli fotoğraf paylaştı kendi sosyal medyasında."

ekran-resmi-2024-10-01-23-25-18.png

Kaynak:halktv.com.tr