Balkondan düşen öğretmen kurtarılamadı

Balkondan düşen öğretmen kurtarılamadı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan öğretmen Fatih Karakurt evinin balkonundan düştü. 44 yaşındaki öğretmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşanan üzücü olayda, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Fatih Karakurt (evli ve 2 çocuk babası) balkondan düşerek hayatını kaybetti.

2nci-kattaki-evinin-balkonundan-dusen-o-379462-105094.jpg

BAŞ DÖNMESİ NEDENİYLE DÜŞTÜ İDDİASI

Olay, saat 17.30 sıralarında Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki 2 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre, balkonda bulunduğu sırada Karakurt’un başının dönmesi sonucu dengesini kaybederek boşluğa düştüğü belirtildi. Çevredekilerin durumu fark etmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2nci-kattaki-evinin-balkonundan-dusen-o-379461-105094.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Karakurt, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

EŞİ DE ÖĞRETMEN

Fatih Karakurt'un eşi Tuğba Karakurt'un, Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)