Bakan Varank da İBB'yi hedef aldı

Bakan Varank da İBB'yi hedef aldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da İBB'yi hedef aldı. Bakan Varank, “Biz terörü şehirlerimizden temizlemeye çalışırken teröristler İBB’de boy gösteriyor” dedi.

Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçladı.

Varank, “Biz şehirlerden terörü temizlerken geçen gün çıkan haberle adeta şok olduk. Kandil’de kalaşnikofla dağda fotoğrafları çıkan bir terör yandaşı İBB’de gözaltına alındı. Biz terörü şehirlerimizden temizlemeye çalışırken bir bakıyorsunuz teröristler gelmişler sizin belediyelerinizde boy gösteriyorlar. Tabi biz bunun neyin diyeti olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu insanların nasıl işe alındığını gayet iyi biliyoruz. Ama sorduğunuz zaman size, ‘biz belediye olarak terör yandaşlarını nasıl tespit edelim’ diyorlar. İBB başkanı ilk seçildiğinde nasıl AK Partilileri tespit edip 13-14 bin kardeşimizi işten attı, buna nasıl aklı yetiyorsa bir zahmet o teröristleri de tespit etmenin yolunu bulsun. Biz belediyelerimizde, kurumlarımızda teröristlerle beraber yaşamak istemiyoruz ve bunun gereğini yapsınlar. Ama bunlar da gelip geçici, vakti saati geldiğinde birileri bunun beledini ödeyecek” diye konuştu.