Bağdat Caddesi'nde Korkunç Anlar

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu dışarı çıkarılan ve daha sonra silahla geri dönen şüpheli, çalışanlara ateş açarak bir kişiyi yaraladı.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yaşanan olayda, bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonrası çıkarılan ve daha sonra silahla geri dönen bir şüpheli, eğlence mekanı çalışanlarına ateş açtı. İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen şüpheli, mekandan çıkarıldıktan sonra silahla geri dönerek eğlence mekanı önünde bekleyenlere ateş etti. Saldırı sonucunda bir kişi ayağından yaralanırken, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüphelinin silahla açtığı ateş anları net olarak görülüyor.

Polis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle birlikte şüpheli gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. Olayın ardından yaralı şahıs ise hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin iş yerinin önünde silahla ateş ettiği anlar ve çevredeki insanların olaydan nasıl son anda kurtulduğu görülüyor.

Şüpheli, silahlı saldırının ardından hızla olay yerinden uzaklaşırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

77619-2.jpg

77619.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :