Ayşenur Arslan'dan Fahrettin Altun'a: Sarayda kafalar fena karışmış

Halk TV'de yayınlanan 'Medya Mahallesi' programını hazırlayıp sunan Ayşenur Arslan canlı yayında, İletişim Bakanı Fahrettin Altun'un sosyal medyada yaptığı paylaşıma yanıt verdi. Arslan, "sarayda akıllar çok fena karışmış" dedi.

Twitch platformunda Jahrein'in konuğu olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde 6 ayda gençler farklı bir Türkiye'de yaşadıklarını görecek. 6 ayda baharı görecekler. Konsolu, cep telefonu kimlik göstererek indirimli alacaklar. KYK borçlarında faizi bir haftada sileceğim. Bir yılda yurt sorununu çözeceğim" açıklamalarının ardından, İletişim Bakanı Fahrettin Altun'un, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?" ifadelerini kullanmıştı.

Altun'un yaptığı paylaşıma, gazeteci Ayşenur Arslan'dan yanıt geldi. Arslan, "İktidara geldikten sonraki 6 aydan bahsediyor. Fakat sarayda kafalar belli ki o kadar karışmış. Fahrettin Altun bunu bugünden 6 ay sonrası diye anlıyor ve gayet güzel soruyor, 6 ay sonra ne olacak ki darbe mi yapacaksınız?, birilerinin darbesine alkış mı tutacaksınız hayırdır böylesine cüretkar sözleri nasıl söyleyebiliyorsunuz. .Çok fena kafalar karışmış... Gündem mayınlı arazi gibi..." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :