Kılıçdaroğlu ne dedi Altun ne anladı?

Kılıçdaroğlu ne dedi Altun ne anladı?
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek" sözlerini yanlış anladı. Altun, "6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkar sözler söyleyebiliyorsunuz?" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye’de yaşadıklarını görecekler" sözlerine yanıt verirken, "Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir" dedi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir. 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?

Kılıçdaroğlu'nu yanlış anladı

Kılıçdaroğlu, Twitch yayıncısı Jahrein'in canlı yayınında "İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye'de yaşadıklarını görecekler. 6 ayrı bir köşeye yazsınlar. 6 ayda özgürlüğü, baharı, Türkiye'yi görecekler. Bu konuda en ufak bir endişeleri olmasın" ifadelerini kullanmıştı. 

Altun'un Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: