Ayhan Bora Kaplan'ın Evi Satışa Çıkarıldı: İstenen Bedel Dudak Uçuklatıyor

Ayhan Bora Kaplan'ın Evi Satışa Çıkarıldı: İstenen Bedel Dudak Uçuklatıyor
Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, son günlerin en çok konuşulan ismi durumunda. Kaplan'ın yönettiği çeteye yönelik yapılan operasyonların siyasi ve emniyet ayakları Türkiye gündemini karıştırırken, suç örgütü liderinin Ankara'da oturduğu ultralüks daire satışa çıkarıldı.

7 Eylül 2023 tarihinde Almanya'ya gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na yetişmeye çalışırken Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan, aradan geçen 10 aylık sürede Türkiye'nin gündeminden hiç düşmedi.

Suç örgütü lideri Kaplan'ın uyuşturucu, silah kaçakçılığı, gasp, cinayet ve birçok suçtan yargılandığı davada Kaplan örgütünün siyaset, yargı ve emniyet çevrelerinden birçok isme nüfuz ettiği ortaya çıkmıştı.

Kısa sürede milyarlarca liralık bir varlığı yönetmeye başlayan Kaplan'ın Ankara'da oturduğu lüks daire geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. Politikyol'dan Altan Sancar'ın haberine göre; Kaplan'ın Ankara'da kaldığı Çankaya’da Beytepe Köyü (Lodumu) olarak bilinen bölgedeki brüt 750 metrekarelik ultralux tripleks dairesi satışa çıkarıldı.

borakaplan2.jpgLÜKS DAİRE İÇİN 41 MİLYON LİRA İSTENİYOR

Bir internet sitesinde 12 Mayıs 2024 tarihinde verilen ilanda satışa çıkartılan dairenin mülk sahibi tarafından kullanıldığı aktarıldı.

Kayıtlara göre, Kaplan ailesinin 2022 yılında tescil ettirdiği söz konusu daire, Ankara’nın en lüks bölgelerinden birinde yer alıyor. Dairenin Türk hamamı ve saunanın yanı sıra beş banyosunun olduğu da aktarılırken, dairenin 7+2 oda sayısında oluştuğu görüldü.

İlanda daireye ait fotoğraflar da yer alırken, dairenin ultraluks özellikleri fotoğraflardan da görüldü. Satışa konu daire için istenen fiyat ise 41 milyon Türk lirası olarak belirlenmiş durumda.

borakaplan1.webp

DAİRENİN ÖZELLİKLERİ PES DEDİRTİYOR

İlanda dairenin özelliklerine de yer verilirken, ilanda yer alan özellikler pes dedirtti.

İlana göre, Kaplan’ın satışa çıkartılan dairesinin özellikleri şöyle: “En büyük tip tripleks dairelerinden biri olan dairemizde bütün ankastreler Gaggenau markadır, ankastrelere çift kapılı sanayi tipi buzdolabı, bulaşık makinası, davlumbaz , mikrodalga fırın, kahve makinası dahildir. Tüm evde Mitsubishi marka VRF klima sistemleri ve ses sistemi vardır. Ek olarak otomatik perdeler, gömme dolaplar, özel olarak tasarlanmış giyinme odası, Türk hamamı, jakuzi, sauna da dahildir. Ayrıca bu dairenin kapalı garaj alanının içinde kendisine ait hobi odası seklinde de kullanılabilecek özel kapalı bir garajı da vardır.”

borakaplan3.jpg

borakaplan1-001.webp