Aydın'da, HDP'den 'UYUŞTURUCUYA HAYIR!' Yürüyüşü

Aydın'da, HDP'den 'UYUŞTURUCUYA HAYIR!' Yürüyüşü
AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ndeki HDP İlçe Teşkilatı tarafından 'Uyuşturucuya Hayır' yürüyüşü düzenlendi.Halkların Demokratik Partisi (HDP) Nazilli İlçe Teşkilatı üyeleri 'Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü' nedeniyle yürüyüş...

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ndeki HDP İlçe Teşkilatı tarafından 'Uyuşturucuya Hayır' yürüyüşü düzenlendi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Nazilli İlçe Teşkilatı üyeleri 'Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü' nedeniyle yürüyüş yaptı. Aralarında gençler ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 70 kişiye Muammer Aksoy ve Yeşilyurt Mahallesi sakinleri de alkış tutarak destek verdi. 'Yarın değil şimdi', 'Bağımsız bir yaşam için madde bağımlılığına hayır' yazılı pankart açan HDP'liler, "İçme, içtirme gençliğine sahip çık" sloganları attı.

Yaklaşık 3 kilometre yürüyen grubun anlamlı bir etkinlik düzenlediğini kaydeden HDP Temsilcisi İzzet Gümüş, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu çağımızın en önemli sorunlarından biridir. Özellikle günümüzde gençleri hedef alan bu bağımlılık yapan maddeler konusunda gençlerimizi bilinçlendirip, onların uyuşturucudan uzak kalmalarını sağlamalıyız. Hiçbir anne ve baba 'benim çocuğum yapmaz, benim çocuğum kullanmaz' demesin. Bu illet herkesin kapısında bekleyen bir beladır. Gençlerimizi kanser gibi kemiren süründüren ve yozlaştıran her türlü uyuşturucu maddeye karşı birlik olma günüdür. Bu birliğimizi oluşturursak Allahın izniyle bunun üstesinden geliriz" diye konuştu.

Gümüş, önümüzdeki günlerde daha geniş bir katılımla Nazilli genelinde yeni bir 'Uyuşturucuya Hayır' yürüyüşü düzenleyeceklerini açıkladı.