AVUKATLAR İLE POLİS ARASINDA "GÖZALTI" TARTIŞMASI

AVUKATLAR İLE POLİS ARASINDA "GÖZALTI" TARTIŞMASI
Beşiktaş'ta toplanan gruplara yapılan müdahale sonrası gözaltına alınanlar Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinin yanında hazır bekletilen otobüslere konuldu.İki polis aracı eşliğinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...

Beşiktaş'ta toplanan gruplara yapılan müdahale sonrası gözaltına alınanlar Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinin yanında hazır bekletilen otobüslere konuldu.

İki polis aracı eşliğinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doğru hareket eden otobüslere engel olmak isteyen avukatlar ile polis arasında tartışma yaşandı.

Beşiktaş'ta yapılan müdahale sonrası gözaltına alınanlar Başbakanlık Ofisinin yanında hazır bekletilen polis otobüslerine bindirildi. İki otobüse bindirilen gözaltındaki kişiler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine muayene götürüleceği sırada bir grup avukat, araçların gidişini engelledi. Gözaltına alınanların isimlerini öğrenmek isteyen avukatlar ile polis arasında uzun süre tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine polis müdürleri, avukatların uzaklaştırılmasını ve araçların gitmesi emrini verdi. Avukatlar polis tarafından itilerek araçların önü açıldı.