ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti I Son Dakika

ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti I Son Dakika
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (OSB) Başkanı Ali Bahar, geçridiği tekne kazası sonrası kaldırıldığı hastenede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, edinilen bilgilere göre tekneyle açıldığı Kemer açıklarında kaza yaptı. Ağır yaralanan Bahar, denizden çıkarılarak Kemer Anadolu Hastanesi acil servisine sevk edildi.

jgh.png

Antalya Gündem gazetesinin aktardığına göre Bahar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rapmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası yapılan incelemede Bahar'ın, teknenin geri geriye gelmesi sonucunda pervanenin darbeleri sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Çok sayıda kişinin olduğu teknede kaza sonrası Bahar'a olay yerinde yapılan kalp masajının ardından hasteneye hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

gs16skmxyaa1akz.jpg

BAHAR'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Bahar'ın doktoru Dr. Cemal Özkan, "Maalesef çok kan kaybetmiş. Uğraşıyor arkadaşlar ama inşallah takdiriilahi, inşallah kurtarılabilir. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla, inşallah yaşayacak ömrümüz varsa vesile olacağız. Zor durumdayız. Bize aşırı kan kaybıyla kalbi durmuş olarak geldi dedi arkadaşlar ama detayı bilmiyorum" diye konuştu.

Ali Bahar'ın kaza geçirdiği haberinin ardından ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi, yakınları ve çok sayıda seveni Kemer’e gitti.