Ataköy'deki börekçi komşusunun küçük kızını kaçırdı

Ataköy'deki börekçi komşusunun küçük kızını kaçırdı
Yer İstanbul'un Ataköy semti... Bir cafe işleten S.ye karşısındaki börekçinin sahibi 7 saat süren kabus yaşattı. Borçlarını ödemek için 3 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran börekçi Kağıthane'de saklandığı evde yakalana dek çocuğun ailesine ecel terleri döktürdü.

İstanbul Ataköy'de önceki akşam S.C. adlı 3 yaşındaki kız çocuğu fidyeciler tarafından kaçırıldı. Minik kızın bakıcısını darp edip elinden alarak kaçan 3 şüpheli, henüz parayı isteyemeden 7 saat sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonla Kağıthane'de saklandıkları evde yakalandı.

S., kafe işletmecisi olan ailesine kavuşurken yakalanan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında, ailenin sahip olduğu kafenin karşısında börekçisi bulunan Cevher K.'nın olduğu öğrenildi. Cevher K. ifadesinde; "Planı ben yaptım borçlarımdan dolayı fidye için kaçırdım" dediği iddia edildi.

Ataköy'de önceki gün akşam saat 19.30 sıralarında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ataköy 5. Kısım çarşı mevkiinde bakıcısı tarafından anne ve babasının sahibi olduğu ve bulunduğu kafeye götürülen 3 yaşındaki Su Ç., fidyeciler tarafından bakıcısı dövülüp elinden alınarak kaçırıldı.

Anne B.C. ve baba O. C., gözyaşları içerisinde soluğu karakolda aldı. Polis ekipleri olaya ilişkin çalışmalara başladı. Bakıcı Ruqsat J. ifadesinde maskeli bir adam geldi kafama sert bir cisimle vurdu çocuğu kucağımdan alıp kaçırdı dedi.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri küçük kızı kurtarmak için tam bir seferberlik başlattı. 9 ayrı adrese baskın yapan ekipler süphelileri operasyonla Kağıthane'de bir evde yakaladı.