Armağan Çağlayan'dan AKP'li isme yanıt

Armağan Çağlayan'dan AKP'li isme yanıt
Geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu açıklayan YouTube yayıncısı Armağan Çağlayan, Twitter üzerinden kendisini hedef alan AKP'li Talip Oğuz'a yanıt verdi.

Armağan Çağlayan, 21 Kasım'da Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını duyurarak hayranlarını üzmüştü.

Çağlayan'ın hastalığını açıklamasının ardından AKP (SKM) UİD Uluslararası Demokratlar Birliği Belçika Başkan Yardımcısı Disiplin Birim Başkanı Talip Oğuz, Armağan Çağlayan'ı hedef alarak bir paylaşım yapmış ve "Komedyen, mizahçı, dalgacı, Kemalist, algıcı, yalancı Armağan Çağlayan hastalanmış. Allah’tan geldik ve yine Allah’a döneceğiz" demişti.

Saldırıların devamı geldi

Talip Oğuz yaptığı paylaşımın tepki alması sonrası gönderisini silmek yerine bu kez Armağan Çağlayan'ın enflasyon, LGBTİ+ hakları gibi değişik zamanlarda ve konularda gönderileri alıntı yaparak saldırılarını sürdürmüştü.

Talip Oğuz sonra paylaşımında "Beni tanıyan iyi bilir. Hiçbir şekilde hastalığı konusunda, dalga mahiyetinde düşüncem olmaz, olamaz. Rabbim derdi vermiş, şifasını da verir inşallah ama yapımcıysan sanatçıysan o ayrı. Siyasetçi de değilsin, işini yap ama Twitter'da siyaset algısı yapacaksan kusura bakma." demişti.

Armağan Çağlayan'dan yanıt geldi

Armağan Çağlayan AKP'li Talip Oğuz'a "Ben döneceğim ama sizin gibi insanların döneceğini çok sanıyorum! Islah olun umarım! Ya da olmayın! Olamayın!" diyerek yanıt verdi.

Etiketler :