Arkadaşını bıçakladı: Polisi görünce evi ateşe verdi

Arkadaşını bıçakladı: Polisi görünce evi ateşe verdi
Samsun'da cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen E.K. (42), kahvehanede tartıştığı arkadaşı F.A.'yı bıçakladı. Kaçan şüpheli polisi görünce saklandığı evini ateşe verdi, dumandan zehirlenerek hastanelik oldu.

Olay, dün saat öğlen saatlerinde İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi'nde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen E.K., çay ocağında oturduğu esnada yanına gelen F.A.'yı henüz belirlenemeyen nedenle bıçakla yaralayıp kaçtı. Bacağından yaralanan F.A. çevredekilerin yardımıyla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olaydan sonra suç aletiyle birlikte kaçan E.K.'yı yakalamak için polis çalışma başlattı. Evinin önünde polisleri gören E.K., kapıyı açmayıp 'buradan gidin, evi yakarım' dedi. Bir süre sonra evi ateşe veren E.K. duman içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Dumandan etkilenen E.K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:DHA