Anne ve babasını döven ağabeyini öldürdü

Anne ve babasını döven ağabeyini öldürdü
Balıkesir'de Harun Kaçmaz eşiyle kavga ederken anne ve babasını da darp etti. Bunu gören kardeşi A.K. ağabeyini bıçaklayarak öldürdü. Baba ve A.K. olay sonrası gözaltına alındı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde gece saatlerinde aile faciası yaşandı. İddiaya göre, Harun Kaçmaz, eşi ve annesi ile telefonda tartıştı.

Annesini, eşini ve babasını darbetti

Daha sonra eve gelen Harun Kaçmaz, eşi ile kavga etmeye başlayınca Harun Kaçmaz'ın annesi kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada Harun Kaçmaz şiddeti annesi ve babasına da yöneltti. Harun Kaçmaz'ın kardeşi A.K. anne ve babasının darp edilmesine karşı koymak istedi ancak başarılı olamadı.

Ağabeyini bıçakladı

Mutfağa gidip aldığı ekmek bıçağıyla olay yerine dönen A.K. ağabeyi Harun Kaçmaz'ı göğsünden bıçakladı. A.K. kaçarken, ambulansla hastaneye kaldırılan Harun Kaçmaz, yaşamını yitirdi.

Baba ve oğlu gözaltında

A.K., Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği ekipleri tarafından yakalanırken, babası da gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, ailenin bir süre önce Van'dan ilçeye gelerek yerleştiği öğrenildi.

Kaynak:DHA