Ankara'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararına rağmen katletmiş

Ankara'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararına rağmen katletmiş
Dün Ankara'da işlenen kadın cinayetinde Yaşar Çeri'nin, Zülfi Çeri'yi uzaklaştırma kararına rağmen katlettiği ortaya çıktı. Daha sonra kendini yakan Yaşar Çeri'nin kızının teyzesini aradığı babasının annesini öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Dün Ankara'da öğle saatlerinde Yaşar Çeri, hakkında uzaklaştırma kararı olmasına rağmen boşanma aşamasında olduğu Zülfi Çeri'yi bıçaklayarak öldürdü. Konuşmak istediğini söyleyerek kadının evine giren ve mutfaktan aldığı bıçakla Zülfi Çeri'yi defalarca bıçaklayan Yaşar Çeri daha sonra olay yerinden kaçtı.

Cinayet işledikten sonra boş bir araziye giden Yaşar Çeri burada otomobilin içinde kendini yaktı.

Cenazeler kaldırıldı

Zülfi Çeri'nin cenazesi, otopsisinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'na getirildi. 2 çocuk annesi Çeri'nin cenazesi, öğle namazı sonrası Ahmet Efendi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Yaşar Çeri'nin cenazesi ise memleketi Çorum'a gönderildi.

Teyzesini aramış: Babam annemi öldürdü

Zülfi Çeri'nin dayısı Kenan Kum, çiftin maddi ve manevi hiçbir sıkıntılarının olmadığını belirterek, "Olanlar birkaç ay içinde oldu. Yaşar, bağımlılık maddelerine başladığından dolayı geçimsizlikleri başladı. Uzaklaştırma kararı vardı. Zülfi, babaevine gelmek istemiyordu; 'Düzelir, düzelecek' diyordu. Dün aldığımız haberle de cinayetin işlendiğini öğrendik. Yaşar'ın Zülfi'yi bıçakladığı anda kız çocukları evdeymiş. Çocukların psikolojisi yerinde değil. Hatta, Yaşar'ın Zülfi'yi öldürmesinin ardından çocuk, teyzesini arayarak, 'Babam annemi öldürdü, yetişin' diye ağlamış" dedi.

Yaşar Çeri'nin annesi Dudu Çeri ise "Boşanacaklardı. 1 yıldır sorunlular. 1 hafta önce boşanma davası açtılar. Avukata parasını ödemişti oğlum. Gelin dün beni aradı, 'ben anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtim, çekişmeli boşanacağım' dedi. Ben de 'geçinemiyorsanız birbirinizi kırmadan ayrılın' demiştim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:DHA