Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan'ın suç dosyası kabarık çıktı

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan’ın suç dosyası kabarık çıktı. 10 ayrı sicil kaydının olduğu belirlenen Özkan'ın 'kaçakçılık', 'darp', 'tehdit' şantaj gibi bir dizi suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında İzmir ekibi Göztepe'ye konuk oldu. Karşılaşmada destek için tribündeki Sarı-Lacivertli taraftarlarının yanına giden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ikinci yarı başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra deplasman tribününden ayrıldı.

whatsapp-image-2024-08-19-at-13-18-12-001.jpeg

EV HAPSİYLE CEZALANDIRILDI

Başkan Koç'a saha kenarından yürüdüğü sırada Göztepeli İş İnsanları Derneği üyesi ve yöneticisi Fatih Özkan, saldırıda bulundu. Göztepe'nin taraftardan sorumlu yöneticisi olan ve akreditasyon kartı sahibi olduğu belirtilen Özkan, müsabakanın ertesi günü (18 Ağustos Pazar) gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Fatih Özkan, çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırıldı.

whatsapp-image-2024-08-19-at-13-18-12-1-001.jpeg

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Çıkarıldığı mahkemece ev hapsiyle cezalandırılan Özkan'ın suç dosyasının son derece kabarık olduğu ortaya çıktı.

fatih-ozkan.jpg
Fatih Özkan, saldırı sonrası böyle yakalanmıştı.

Göztepeli İş İnsanları Derneği üyesi ve yöneticisi olan Özkan’ın başta tehdit, hakaret, yaralama, kaçakçılık olmak üzere 10 adet suç kaydı bulunuyor.

GEÇEN SEZON DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞ

Öte yandan, 2023-24 sezonunda TFF 1. Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan 27 Kasım'daki derbide Altay tribünlerinden atılan işaret fişeği ile Göztepeli taraftar Mehmet Çakır yaralanmıştı.

whatsapp-image-2024-08-19-at-13-18-12-2-001.jpeg

Konuyla ilgili yürütülen soruşturmada savcılık Fatih Özkan hakkında 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçuna yardımdan cezalandırılması istemişti.

Kaynak:Haber Merkezi