Al sana Keyif Çayı!

Al sana Keyif Çayı!
Çay-Kur 'Keyif Çayı' adlı yeni bir ürünü piyasaya sürüyor. 'Yeni çay keyfiniz' sloganı ile duyurulan ürün için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esinlenildiği iddia ediliyor.

Erdoğan, geçen yıl Malatya'da, "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" diyen esnafa "Keyif çayı bu. Bunu iç" diyerek, hediyelik çay fırlatmıştı. Erdoğan, Giresun ve Rizeli selzedeler ile Marmaris'teki yangın mağdurlarına çay atmıştı.

Erdoğan, 25 Ekim 2020'de Malatya'da vatandaşlarla sohbet ederken Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, "Evimize ekmek götüremiyoruz" dedi.

Erdoğan, "Bu biraz abartılı geldi" diye yanıt verdi.

Ardından İnce'ye çay fırlatarak, "Keyif çayı bu. Bu çayı iç" dedi.

Erdoğan, eleştirilere rağmen çay fırlatmaktan vazgeçmedi.

Geçen yıl selde sekiz kişinin öldüğü Giresun'da, bu yaz selin mağdur ettiği Rize'de ve yangınlarla kavrulan Marmaris'te halka çay attı.

Erdoğan'ın 'zevkine' kayıtsız kalamayan Çay-Kur, 'Keyif Çayı' adlı özel çayı piyasaya sürüyor. Keyif Çayı için süslemeli metal kutuların hazırlandığı ve ürünün satışa çıkarılacağı belirtiliyor.

Keyif Çayı Rize'de Çay-Kur Genel Müdürlüğü'nün önündeki bilbordlarda tanıtılmaya başlandı. Tanıtımda "Yeni çay keyfiniz" sloganı kullanılıyor.

Çay-Kur Genel Müdürlüğü'ne AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'in ağabeyi Yusuf Ziya Alim atanmıştı. AK Partili Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eski AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti.

Çay-Kur, Türkiye Varlık Fonu'na devredildiği dört yıldan bu yana 2 milyar 106 milyon TL zarar etmişti.

caykyf.jpeg