Aktrol Furkan Bölükbaşı Saray'a davet edildi

Aktrol Furkan Bölükbaşı Saray'a davet edildi
AKP'li troll Furkan Bölükbaşı'nın Cumhurbaşkanlığı'nca düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu'na davet edildiği ileri sürüldü. Bölükbaşı'nın basın için ayrılan sıraya oturduğu ifade edildi. Öte yandan 'Aktrol'ün 30 Ağustos'ta Mustafa Kemal Atatürk'ü ve CHP'yi hedef alan paylaşımları tepki çekmişti.

İktidara yakın paylaşımları ve açıklamalarıyla bilinen 'Aktrol' Furkan Bölükbaşı'nın Cumhurbaşkanlığı’nca düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu’na davet edildiği öğrenildi. BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre Bölükbaşı'nın Cumhurbaşkanlığı davetlisi olarak resepsiyona tek başına katıldığı ileri sürüldü.

BirGün'ün iddiasına göre Bölükbaşı, basın için ayrılan sıranın hemen önüne oturdu. Bölükbaşı'yla kimsenin konuşmadığı, her iki tarafındaki sandalyelerin de boş kaldığı kaydedildi.

furkan-bolukbasi1.webp
Furkan Bölükbaşı (Arşiv fotoğraf)

30 AĞUSTOS'TA ATATÜRK'Ü HEDEF ALAN PAYLAŞIMLAR

Saray'a davet edilen Bölükbaşı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ü ve CHP'yi hedef alan paylaşımları tepki çekti.

Bölükbaşı'nın tepki çeken paylaşımları şöyle:

"AK Parti her bayramda neden bütün kadrolarıyla ezeli ve ebedi rakibi olan CHP’nin ilk genel başkanının mezarını ziyaret ediyor, anlamıyorum.

Yirmi yıldır bu tezattan kurtulamadılar. Atatürk ne devletin ne de rejimin kurucusudur. Devletin kurucusu Osman Gazi, Cumhuriyet rejiminin kurucusu ise Meclistir.

1-003.png

Mustafa Kemal’in kurucusu olduğu tek kurum CHP’dir, onun da zaten demokrasi ile hiçbir zaman hiçbir alakası olmamıştır.

Dolayısıyla Mustafa Kemal sadece CHP’nin ilk genel başkanıdır. Resmî kayıtlara göre de bu böyledir. Bugüne kadar girdiği seçimlerde ortalama %20 civarında oy alan CHP’nin “birinci genel başkanının” neden ve hangi sebeple bütün Türkiye’nin ortak değeri olduğu sürekli olarak dayatılıyor?

Ben mesela bu ülkeyi kuran diğer paşaları daha çok benimsiyorum. Çerkes Ethem’i, Fevzi Çakmak’ı kendime daha yakın buluyorum. Kurduğu parti bile yüz yıl boyunca ortalama %20 oy alabilmiş bir kişiye kime göre neye göre ortak değer diyoruz."

2-003.png

Kaynak:BirGün