AKP'li Mücahit Birinci'den zam tepkisine tepki: Geldiği gibi gider

AKP'li Mücahit Birinci'den zam tepkisine tepki: Geldiği gibi gider
2022'nin ilk günlerinde gelen zamlarla beraber yükselen tepkilere AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci'den "Zam geldiği gibi gider... Anlık tepkiye lüzum yok" yanıtı geldi.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci zamlara gelen tepkilere Twitter hesabından "Zam geldiği gibi gider" şeklinde karşılık verdi. Birinci, dolara yapılan müdahaleyi hatırlatarak "anlık tepkiye lüzum yok" ifadelerini kullandı.

AKP'li Birinci: Zam geldiği gibi gider

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, yurttaşların büyük tepkisine yol açan zamlar için "Zam geldiği gibi gider... Anlık tepkiye lüzum yok" yanıtı verdi.

Birinci, konuya ilişkin Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Zam geldiği gibi gider... Anlık tepkiye lüzum yok. Biz başardık, yine sizlerle el ele biz başaracağız. Dolarda anlık tepki verenleri ne hale getirdik hatırlayınız, hem de bir gecede..." ifadelerini kullandı.

5 bin liralık atkı, 9 bin 500 liralık gözlük

AKP'li Mücahit Birinci'nin Louis Vuitton marka 5 bin liralık atkısı ile Japon DITA Flight 006 marka 9 bin 500liralık gözlüğü sosyal medyada gündem olmuştu.

Kendisini savunmuştu

Birinci'nin taktığı atkı ve gözlüğe gelen tepkiler karşısında Birinci kendisini savunmuş, sosyal medya hesabından "Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün" şeklinde karşılık vermişti.

Yeni yılla birlikte elektrikten doğalgaza, akaryakıttan ulaşım ücretlerine kadar birçok kalemde zam yağmuru yaşandı.