AKP'li Milletvekili partiyi eleştirenlere kızdı: O yolları baban mı yaptırdı? Deden mi açtı? Allah'tan korkun

AKP'li Milletvekili partiyi eleştirenlere kızdı: O yolları baban mı yaptırdı? Deden mi açtı? Allah'tan korkun
AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi’nde bölgeye yatırım yapılmadığı eleştirilerine tepki gösterdi. Keskinkılıç, "Birileri sosyal medyada, ‘ne yaptınız’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? Allah’tan korkun" dedi.

AKP Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi’nde konuştu.

Bölgede yatırım yapılmadığını söyleyen vatandaşlara tepki gösteren Keskinkılıç, fabrika temeli atıldığını söyleyerek "Adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, ‘ne yaptınız’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? Allah’tan korkun. Bir girip baktın mı diyorum, ‘bakmadım’ diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR ŞEY YAPMAK KOLAY FAKAT..."

Eskipazar’da yatırımların atıl kaldığı eleştirilerine tepki gösteren Keskinkılıç, "Bazı konular var. Bir tanesi Eskipazar Devlet Hastanesi. Orada toprak kaymış, vesaire. İnşallah orayı birlikte son aşamaya geldik. Onu da yapacağız. Orayla ilgili birçok teknik rapor hazırlanmak zorunda kaldı. Geçen bakanla bir noktaya geldik. Geldik, toprak analizleri, zemin etütleri yapıldı. Arkadaşlar, yeni bir şey yapmak kolay fakat yapılmış, yıkılmış bir şeyi toparlamak gerçekten zor." dedi.

"BU MEMLEKET 2 ŞEYDEN KAYBETTİ"

Mermer Kavşağı konusunda da iki tane proje üzerinde çalıştıklarını belirten Keskinkılıç, bunların ışıklandırma ve kavşak geçiş olduğunu belirtti. "Bu memlekette hiç iş yapmadan, boş konuşan boş adam çok" diyerek bölgede çalışmalar yapılmadığını eleştirenlere ateş püsküren Keskinkılıç, "Bir tane çivisi yok adamın, memlekete çaktığı bir tane çivisi yok ama adam geliyor, kahvede boş boş konuşuyor. Allah rızası için, boş adamların boş konuşmalarını dinlemeyin.. Bu memleket neden kaybetti? İki şeyden kaybetti. Bir, birlik ve beraberlik olamadı. İki, boş olan, boş konuşan adamların lafının arkasına çok düştü. İki şeyden kurtulacağız. Birlik olacak, beraber olacağız. Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz. Yazıyor sosyal medyada, ‘Ne yaptınız’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. Bir bak, ne yapıyoruz orada? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor? Allah’tan korkun. Bir girip baktın mı diyorum, ‘bakmadım’ diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamın boş kalfası. Diyorum ki, Hadrianapolis’e gittin mi? Gittim, bir de resim çektirdim, diyor. Onu kim yaptırdı? Baban mı yaptırdı? Kim yaptırdı onu? İşte, bu memlekette bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" açıklamalarında bulundu.

Kaynak:ANKA Haber Ajansı