Evinde Çıkan Paralara El Konuldu

Evinde Çıkan Paralara El Konuldu
Diyarbakır'ın eski AKP'li Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun evine baskın düzenlenip gözaltına alındı. Serbest bırakılan Beyoğlu'nun tüm mallarına el konuldu. Beyoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafına saygı duruşu yapması tekrar gündeme geldi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 2019'da belediye başkanlığına gelen AKP'li Hüseyin Beyoğlu'nun evine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri baskın düzenledi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI DA AKRABASI...

Bir müteahhitten 5,5 milyon lira rüşvet istediği için hala yargılanmakta olan Beyoğlu ve eski belediye çalışanlarının da olduğu 14 yakını gözaltına alındı. Beyoğlu'nun ve 14 yakının mal varlıklarına el konuldu.

Suç gelirlerinin aklanması veya suçtan elde edilen gelir şüphesi üzerine hakkında soruşturma açılan Beyoğlu ile ilgili iddiaların ise ucu bucağı yok. 54 milyon liralık adrese teslim ihale iddiasından 30 milyona yapılacak asfalt ihalesini 88 milyona yaptırdığı iddiasına kadar.

ERDOĞAN'A SAYGI DURUŞU...

Beyoğlu, hakkındaki iddialar peşi sıra gelirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisi de ortaya çıktı.

Beyoğlu, 2022'de sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaranma yarışına girenler arasında olduğu görüldü.

beyoglu-saygi.png

Beyoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının önüne geçip bir dakika boyunca saygı duruşu yaptığı anlar gündem olmuştu.

YAKIN ZAMANDA DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

AKP Diyarbakır Vekili Galip Ensarioğlu'nun Beyoğlu'ya yakın zamanda 'istişare' ziyareti yaptığı görüldü. Ensarioğlu, paylaşımında Beyoğlu ile fotoğraflarını da paylaştı

screenshot-2024-07-12-at-16-39-29-huseyinbeyogluu-arama-x.png

YANDAŞLAR ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞ

Öte yandan Beyoğlu'yu yandaş medyanın da öve öve bitiremediği görüldü.

Pandemide Beyoğlu'nun kapı kapı dolaşarak Ramazan kolisi verdiği ve 2020'de ihtiyaç sahiplerine koliler dağıttığı yandaş 24 TV tarafından haberleştirildi.

screenshot-2024-07-12-at-16-40-11-huseyinbeyogluu-arama-x-001.png

screenshot-2024-07-12-at-16-40-06-huseyinbeyogluu-arama-x-001.png