AKP'li Demirbağ: Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, konuk olduğu yerel bir kanalda, "Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" ifadesini kullandı.

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'ın yerel kanalı Kanal Fırat'ta bir programa konuk oldu.

Türkiye Komünist Partisi'nin Millet İttifakı'nın ortaklarından olduğunu öne süren Demirağ, partiyi ve komünistleri hedef alan açıklamalarda bulundu. Demirbağ, "Bir de Komünist Partisi var. Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" dedi.

Millet İttifakı'nı da hedef aldı

Konuşmasında, Millet İttifakı'na dair de hakaretlerde bulunan Demirbağ şunları söyledi:

“Bir de LGBT var LGBT'nin ne olduğu da malum. Millet İttifakı bu onun için bunları topyekûn ahlak eğitiminden geçirmek lazım. Şimdi Millet İttifakının paydaşlarına bakalım, biri kim CHP-Kılıçdaroğlu. Lider partiler liderlerle anılır bilinir, partiye bakmaz insanımız lidere bakar. Daha öncesinde de biliyorsunuz Cumhurbaşkanımıza bir konuda cevap verirken dinleyenlerin affına sığınıyorum orada diyor ki ‘Bunu bana diyenin an an an' diyor duruyor, mecliste konuşma yaparken bir el hareketi yapıyor o el hareketini sosyal medyada iki yaşındaki çocuklara uyarladılar. Meral Akşener grup toplantısında meclis çatısı altında bir kadın lider olarak savunmak amacıyla dinleyenlerin affına sığınıyorum ‘Yavşaklar' dedi. Bu da İYİ Parti."