AKP’li belediyeden işçilere miting tehdidi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programında AKP'li Menemen Belediyesi personellerinin mitinge katılımı zorunlu tutuldu. Belediye yetkilisi işçilere, "Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin" diyerek tehdit etti.

AKP’li Menemen Belediyesi tarafından personelin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir'in Menemen ilçesinde yapacağı mitinge katılmaya zorlandığı ortaya çıktı.

“Yanınızda 4 kişi getirmezseniz işe gelmeyin”

Menemen Belediyesi’nde Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy olduğu iddia edilen bir kişi, işçileri toplayarak “Mitinge katılmak zorunlu. Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin” ifadesini kullandı. O anları ise bir işçi cep telefonuyla kaydetti.

“İnsanların ekmeğiyle oynamak bu kadar basit mi?”

İşçinin çektiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy, Alsancak Stadı’nın açılışı için İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın törenine katılması için belediye işçilerini açıkça tehdit etti: ‘Mitinge yanında 4 kişi getirmeyen işe gelmesin. ‘İnsanların ekmeğiyle oynamak bu kadar basit mi ?” diye sordu.