AKP üyeleri resmi ziyarette Erdoğan'ın heyetinde yer aldı

AKP üyeleri resmi ziyarette Erdoğan'ın heyetinde yer aldı
AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nur Çümen ve AKP Kadın Kolları üyesi Zehranur Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan'a yaptığı ziyarete katıldı. Resmi ziyarette AKP üyesi isimlerin bulunması sosyal medyada tepki çekti.

AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nur Çümen ve AKP Kadın Kolları üyesi Zehranur Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan'a yaptığı ziyarete katıldı. Devlet görevinde bulunmayan AKP'li isimlerin ziyarete katılması ise tepki çekerken, sosyal medya kullanıcıları 'Hangi vasıfla ziyarete katıldınız' sorusunu dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın birtakım temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a gerçekleştireceği diplomatik ziyarette bizler de yer alıyoruz. Gerçekleştirdiği her temasta biz gençlere tarihe tanıklık etme şansı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz." diye yazarak bir fotoğraf paylaştı.

Çümen'in de bir paylaşım yaptığı görüldü. Çümen ise paylaşımına, "Liderimizin Özbekistan’a gerçekleştireceği ziyarette biz gençler de eşlik ediyoruz. Heyecanlıyız ve mutluyuz. Cumhurbaşkanımıza her yerde olduğu gibi yurt dışı ziyaretlerinde de heyetinde biz gençlere yer verdiği için çok teşekkür ederiz." notunu düştü.