Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: Hayıflanmamız, AK Parti’den bir yetkilinin çıkıp ‘kınıyoruz’ dememesi

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: Hayıflanmamız, AK Parti’den bir yetkilinin çıkıp ‘kınıyoruz’ dememesi
Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısını da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hakaret davasından kazandığı tazminatı ödemeyen Akit TV’ye haciz gönderme işlemini yazdı.

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısını da İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptırdığı haciz işlemine ayırdı.

Karahasanoğlu dünkü yazısında da, Milli Görüş ve Saadet Partisi’nin haciz işleminin ardından sessiz kaldığını belirterek sitemde bulunmuştu.

Bugün de 'Çok şey mi istedik, Ekrem İmamoğlu’ndan?' başlıklı yazısında hacizden sonra  AKP’li yetkilerden hiçbir tepki gelmemesini eleştirdi. 

Karahasanoğlu, “Bizim hayıflanmamız, bu soytarılığa hâlâ sessiz kalan soldan çarklı gazetecilerin ve maalesef ki maalesef dindar geçinen bizim mahalleden birilerinin olması..

Hatta, AK Parti’den bir yetkilinin çıkıp da “Bir TV’nin bilgisayarlarının, karşılıklı alacaklar var iken yediemine götürülmesini kınıyoruz” bile demekten aciz görüntüleri!”

Ne olmuştu? 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine hakaret eden ve açtığı davada kazandığı tazminatı ödemeyen Akit TV’ye haciz gönderdi.

 

Etiketler :