Ailesiyle Kavga Etti Sokakta Dehşet Saçtı! Polislere de Saldırdı

Ailesiyle Kavga Etti Sokakta Dehşet Saçtı! Polislere de Saldırdı
Sultanbeyli’de anne ve babasıyla kavga eden bir kişi sokağa çıktı otomobil gasbetti. Kaçtığı otomobille kaza yapan şüpheli yakalanacağını anlayınca polislere ateş açtı. Şüpheli ekiplerin çalışmasıyla yakalanırken 20 suç kaydı olduğu da ortaya çıktı.

Anne ve babasıyla kavga eden 22 yaşındaki E.T, silah alıp 2 arkadaşıyla birlikte Sultanbeyli’ye geldi. 2 şüpheli etrafı kolaçan ederken E.T, park halindeki otomobildeki sürücüye silah kabzasıyla vurarak aracı gasbetti. Araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Şüpheliler gasbedilen araca binerek uzaklaştı.

POLİSLERE ATEŞ AÇTI

Otomobille ilerleyen E.T kaza yaptı. Şüpheliler araçtan inip kaçmaya başladı. E.T yakalanacağını anlayınca polis ekiplerine ateş etmeye başladı. Yaya olarak kaçmaya başlayan E.T polis ekipleri tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Kurşunlar bir iş yerine de isabet etti. Kaçan E.D (22) adlı diğer şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

73105-2.jpg

20 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olayda yaralanan şüpheli ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde E.T'nin çeşitli suçlardan 20 adet kaydı olduğu öğrenildi. Gasbedilen otomobilde ve iş yerinde incelemeler yapıldı. Polisin kaçan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Etiketler :