TRT'ye göre Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık, hem kendisine hem kardeşine ait çıktı

TRT'ye göre Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık, hem kendisine hem kardeşine ait çıktı
Adli Tıp kaynaklarından alınan bilgiye göre, kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyinin kolunda hem Narin’in hem de ağabeyinin ısırık izlerine rastlandı. Bu arada, Anadolu Ajansı ise, ağabeyin kolundaki izlerin Narin'e ait olmadığı bildirdi. Gözaltına alınan ağabey E. G.'nin, banyo yaptığı ortaya çıkmıştı.

TRT Haber, canlı yayında geçtiği ve web sitesind eyer verdiği haberinde "Adli Tıp kaynaklarından alınan bilgiye göre, 9 gündür kayıp olan Narin'in ağabeyinin kolunda hem Narin’in hem de ağabeyinin ısırık izlerine rastlandı" bilgisine yer verdi.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-19-59.jpeg
8 yaşındaki Narin, 9 gündür aranıyor.

ANADOLU AJANSI: NARİN'E AİT DEĞİL

Bu arada, Anadolu Ajansı ise, ağabeyin kolundaki ısırık izin Narin'e ait olmadığı yönünde haber geçti. AA haberinde "Diyarbakır'da gözaltına alınan ağabeyin kolundaki ısırık izinin kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a ait olmadığı tespit edildi" denildi.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-19-59-2.jpeg
Küçük Narin'i çok sayıda ekip jer yerde arıyor.

'ÇEMBER ÇOK DARALDI' DEMİŞTİ
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, çalışmalardaki son duruma ilişkin açıklama yaptı.

"Her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmak. Burası, köyümüzün içine kurduğumuz harekat merkezi. Arkadaşlarımızın hepsi dalında uzman olan arkadaşlar.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-26-34.jpeg
Baba Arif Güran.

Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah çok kısa sürede Narin'imizin müjdesini burda vermek isterim. Elimizde deliller, ifadeler var. Dakika dakika Narin'in köydeki faaliyetlerini kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın bir zamanda sonucumuzu alacağız. Olayı adli vaka olarak görüyoruz. Biz şu an size açıklayamadığım bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" demişti.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-21-10.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr