Adıyaman'daki karakolda korkunç olay: 2 polis şehit öldu, 8 polis yaralandı...

Adıyaman'daki karakolda korkunç olay: 2 polis şehit öldu, 8 polis yaralandı...
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde bugün akşam saatlerinde dehşet verici bir olay yaşandı. Cinnet geçirdiği kaydedilen polis memuru Süleyman Uğur Şahin, başkomiser ile ekipler amirini başlarından silahla vurdu. Karakoldaki diğer polisler ise Şahin’i bacaklarından vurarak durdurdu. Kentte acil kan anonsu yapıldı. Bakan Yerlikaya'dan il açıklama geldi.

Halktv.com.tr’nin emniyet kaynaklarından edindiği bilgilere göre, bir polis memuru, karakolun başkomiseri ile ekipler amiri ile, uygulama noktasındaki görevlendirmeler nedeni ile tartışmaya girdi.
Adıyaman'da polis memuru dehşet saçtı: Mesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı - 1Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun isminin Süleyman Uğur Şahin olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, polis memuru Şahin, ilk olarak ekipler amiri Gökhan Özer'i daha sonra başkomiser Kamuran Üçgül'ü başlarından silahla vurdu.

whatsapp-image-2024-04-27-at-22-39-33.jpeg
(Kaynak: Gazeteci Özgür Boğatekin X hesabı)

Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyada yaptığı açıklamada "Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.

adiyamanda-polis-memuru-tabancayla-vur-46218.jpg
Başkomiser Kamuran Üçgül yaşamını yitirdi.

Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.

Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" dedi.

adiyamanda-polis-memuru-tabancayla-vur-46218-1.jpg
Devriye ekipler amiri Gökhan Özer.

'ÇATIŞMADAN SONRA KAN ANONSLARI YAPILIYOR'

Adıyaman'dan Halk TV ekranlarına bağlanan gazeteci yaralı polisler için çok acil kana ihtiyaç olduğunu duyurdu.

whatsapp-image-2024-04-27-at-21-54-06.jpegPolis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi.

VALİLİK: ADLİ VE İDARİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

Adıyaman Valiliği de konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını belirtilirken, olayın faili S.U.Ş.'nin bacağından yaralandığını ve gözaltında olduğunu duyurdu. Demirören Haber Ajansı'nın haberine göre valilik açıklamasında şöyle denildi:

Bugün saat 20:15 sıralarında, İlimiz Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü ağır yaralamıştır.

adiyamanda-polis-memuru-tabancayla-vur-46210-1.jpgOlayın faili Polis Memuru S.U.Ş., görevli personel tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmiş ve gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü. ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

adiyamanda-polis-memuru-tabancayla-vur-46210.jpg

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :