Adana'da kan donduran cinayet. Annesini önce bıçakladı sonra bastonla boğdu

Adana'da kan donduran cinayet. Annesini önce bıçakladı sonra bastonla boğdu
Adana Tufanbeyli'de meydana gelen korkunç olay akıllara durgunluk verdi. Haceli Araz isimli şahıs eşine hakaret ettiği iddiasıyla tartıştığı annesi Nimet Araz'ı bıçaklamasının ardından talihisiz kadını kendi bastonu ile boğarak öldürdü.

Bir süredir ülke gündemini sarsan korkunç cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Bu defa da Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde eşine hareket ettiği iddiasıyla annesiyle tartışan bir kişi annesini bıçaklamasının ardından bastonla boğarak öldürdü.

Olay, saat 16.00 sıralarında ilçedeki Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk babası Haceli Araz, eşine hakaret ettiğini iddia ettiği annesi Nimet Araz ile tartıştı.

BIÇAĞIN KIRILMASI ÜZERİNE BASTONLA BOĞDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Haceli Araz, annesine bıçakla saldırdı. Yaşanan arbede sırasında bıçağın kırılması üzerine Haceli Araz, bu kez eline geçirdiği bastonla yaralı olan annesini boğdu. Haceli Araz bir süre sonra 122 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp annesini öldürdüğünü ihbar etti.

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde Nimet Araz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli oğul, jandarma tarafından gözaltına alındı. Nimet Araz'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA