Abonelik tutmayınca ödüle sarıldı

Abonelik tutmayınca ödüle sarıldı
Şu sıralar evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı, sosyal medyada abonelik sistemine geçmişti. 66,99 lira verenler Subaşı'nın özel anlarını görebilecekti. Ancak 2,9 milyon takipçisi olan Subaşı'na 5 bin kişi bile abone olmayınca şok yaşadı.

5 Mayıs'ta, Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, düğününe sadece 15 davetlisinin katılacak olması ve hatta ablasının bile gelmeyeceğini öğrenmesiyle hüsrana uğramıştı.

212702.jpg

Şeyma Subaşı, sosyal medyada büyük umutlarla abonelik sistemine geçmişti. Instagram'da aylık 66.99 TL'ye abonelik başlatmıştı.

seyma-subasi-001.webp

Abonelerine, özel hayatını açacağını vadeden Şeyma, sonradan ücreti 134.99 TL'ye çıkarmış ve yüzbinlerce abonesi olduğu konuşulmuştu.

Sabah'ın haberine göre, Şeyma'nın abone sayısı daha 5 bini bile ulaşamamış. 2 milyon 900 bin takipçisi olan Şeyma, abone sayısının 5 binin altında kalmasına çok bozulmuş.

seyma-subasi-6.webp

Ve abone sayısını arttırmak için kampanya başlatmış. 5 bininci aboneye telefon, 10 bininciye yurt içi tatili ve 20 bininciye de yurt dışı tatili hediye edecekmiş.

Etiketler :