7 yaşındaki çocuk okula bıçak getirip arkadaşlarını tehdit etti

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 1. sınıf öğrencisinin okula bıçak getirerek diğer öğrencileri “Boğazınızı keserim” ifadeleri ile tehdit ettiği ileri sürüldü. Veliler yaşananlara tepki gösterirken okul müdürünün olaya ilişkin hiçbir şey yapmadığı da iddia edildi.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunan Bilge Soyak İlkokulu’nda öğrenim gören 1. sınıf öğrencisinin okula 3 kez bıçak getirdiği ve okuldaki diğer öğrencileri “Boğazınızı keserim” sözlerini sarf ederek tehdit ettiği öne sürüldü. Yaşananlara tepki gösteren velilerden biri, olaya ilişkin bire video kaydederek okulda yaşananları aktardı.

1.png

Söz konusu iddialar üzerine veliler tepkilerini ortaya koymak amacıyla okulun önünde toplanırken olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. 1. sınıfta okumakta olan bir öğrencinin okula 3 defa bıçak getirdiği ve bıçağı müdürün aldığı kaydedilirken olayı anlatan veli, bıçağın, öğrenciye okul çıkışında geri verildiğini ve hiçbir şekilde işlem yapılmadığını ileri sürdü.

“Çocuklarımız korkuyor. 1. sınıf çocuklarından tutun, 4’üncü, 5’inci sınıf çocuklarını tehdit ediyor, boğazınızı keserim, öldürürüm diyerek.” ifadelerini kaydeden veli, bu yaşananlara rağmen hiçbir yaptırım uygulanmadığı vurguladı. Veli, “Müdürler çok rahat, müdürler velilerin üzerine yürüyor.” ifadesini kullanan veli, müdürlerin velilere, “Çok rahatsızsanız çocuğunuzu okuldan alın” dediğini ifade etti.

2.png

Kaynak:halktv.com.tr