44 yaşındaki kişiye saldırıp ağır yaralayan şüpheliler tutuklandı

28 Eylül 2024 günü İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen ve sebebi bilinmeyen olayda 44 yaşındaki M.B., göğsünden bıçaklayan saldırganlar tutuklandı. Kavga anı ise kameralar tarafından an be an kaydedildi.

28 Eylül 2024 günü İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen ve sebebi bilinmeyen olayda 44 yaşındaki M.B., göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Yaşanan yaralama olayından sonra İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüphelinin S.İ. (41), kaçmasına yardım eden şüphelilerin H.S (39) ve G.Ç (37) olduğu tespit edilmiş 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.İ., tutuklandı. Diğer iki şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Bıçaklama anı ise güvenlik kamera kayıtları tarafından an be an kaydedildi. Görüntülere göre, M.B., aracından indiği sırada S.İ, bir anda M.B'ye saldırıyor. Yere düşen M.B'yi göğsünden bıçaklıyor. O anda yardım etmek isteyen ve kavgayı ayırmak isteyen bir kişiye de S.İ'nin saldırdığı görülüyor. Bıçaklama olayını gerçekleştiren S.İ'nin olay yerinden kaçması da kameralarca kaydedildi.

Kaynak:halktv.com.tr