1,5 ay önce nişanlanmışlardı: İki genç kazada can verdi
Kaza, saat 15.30 sıralarında Isparta-Burdur kara yolu üzerindeki Ağlasun Kavşağı mevkiinde gerçekleşti. Mustafa Kılıç (23) yönetimindeki 15 AEA 416 plakalı otomobil ile A.E.B. idaresindeki 32 ABE 850 plakalı otomobil bu noktada çarpıştı.
İKİ GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, sürücü Mustafa Kılıç ile araçta bulunan nişanlısı Gizem Ateş’in (19) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 1,5 ay önce nişanlandıkları öğrenilen çiftin cansız bedenleri, savcılık ve jandarma incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.
YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü A.E.B. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralı sürücünün tedavisi sürerken, kaza sonrası kara yolunda trafik akışı jandarma kontrolünde sağlandı.
Kartal'da feci kaza! 1'i ağır 3 yaralı
ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği Ağlasun Kavşağı’nda detaylı inceleme yaptı. İki kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan çarpışmaya dair tüm bulgular kayıt altına alınırken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için başlatılan soruşturma devam ediyor. (DHA)