Türk tekstil devi ile dünyaca ünlü Dubaili firma yaptığı ortaklığı mesai saati bitiminde açıkladı

Türk tekstil devi ile dünyaca ünlü Dubaili firma yaptığı ortaklığı mesai saati bitiminde açıkladı
Türk tekstik devi Dubai merkezli Apparel Group ile önemli bir ortaklığa imza attı. Bu adım, GCC ülkelerinde marka bilinirliğini artırmayı hedefliyor. Al Yasra Group ile franchise anlaşması sona erdi. Yeni strateji, bölgedeki mağaza operasyonlarını genişletmeyi içeriyor.

Koton, Orta Doğu ve Afrika (MENA) bölgesindeki büyüme stratejisini hızlandırmak amacıyla Apparel Group ile ön sözleşme imzaladı. GCC ülkelerini kapsayan bu anlaşma, Koton'un bölgedeki mağaza operasyonlarını genişletecek.

YENİ PAZARLARA AÇILIM

Bu iş birliği, Koton'un Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki mevcut 19 franchise mağazasının devrini içeriyor. Ayrıca, şirket ilk kez Kuveyt, Katar ve Umman pazarlarına giriş yapacak.

turk-tekstil-devi-ile-dunyaca-unlu-dubaili-firma-yaptigi-ortakligi-mesai-saati-bitiminde-acikladi-2.jpg

E-TİCARETTE GÜÇLENME

Koton, Apparel Group'un 2,200'den fazla mağazası ve e-ticaret ağı ile bölgedeki varlığını artırmayı hedefliyor. Bu, hem mağazacılık hem de çevrimiçi satış kanallarını kapsayan geniş bir operasyonel büyüme planını içeriyor.

turk-tekstil-devi-ile-dunyaca-unlu-dubaili-firma-yaptigi-ortakligi-mesai-saati-bitiminde-acikladi-1.jpg

PAZARLAMA VE MARKA BİLİNİRLİĞİ

Koton, Apparel Group'un bölgedeki güçlü lojistik ağı ve pazarlama stratejilerini kullanarak markasını daha da güçlendirecek. Orta vadede yeni mağaza açılışları planlanıyor, bu da Turquality teşvik desteği ile destekleniyor.


Kaynak:Haber Merkezi