TOKİ, Bodrum ve Marmaris'te Denize Sıfır Arsaları Açık Artırmayla Satışa Sunacak! Sudan Ucuz Fiyatlarla

TOKİ, Bodrum ve Marmaris'te Denize Sıfır Arsaları Açık Artırmayla Satışa Sunacak! Sudan Ucuz Fiyatlarla
TOKİ, 48 ilde 1069 arsayı açık artırma ile satıyor. Denize sıfır Bodrum ve Marmaris'teki arsalar öne çıkıyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim var.

Türkiye genelinde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından toplamda 48 farklı ilde 1069 muhtelif arsa satışa sunulacak. Bu muazzam fırsat, vatandaşlara ev sahibi olma veya yatırım yapma imkanı sağlayacak. Satışlar, 24 aylık vadelerle gerçekleştirilecek ve önümüzdeki 27 - 28 - 29 Şubat ile 1 Mart tarihlerinde başlayacak.

YENİ ARSALAR, YENİ FIRSATLAR!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, büyük bir heyecanla yeni bir muhtelif arsa satışı gerçekleştirecek. Bu kez iş birliği Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. ile yapılarak, arsalar Emlak Müzayede sitesi üzerinden açık artırma usulüyle satılacak.

tokiilan-copyyyy.jpg

MUHTEŞEM FİYATLAR, EŞSİZ LOKASYONLAR!

Patronlar Dünyası'ndan Kemal Gürbüz'ün haberine göre Muğla'nın incisi Bodrum ve Marmaris ilçelerinde satışa sunulan arsaların birçoğu denize sıfır konumda bulunuyor. Marmaris'te ise satışa sunulan arazi, 2. derece doğal SİT alanında yer alıyor.

Bodrum'un Türkbükü ve Torba mahallerindeki arsaların fiyatları oldukça dikkat çekici. Özellikle Türkbükü'nde denize sıfır olan arsaların fiyatları 210 milyon TL'ye kadar çıkıyor. 8 bin 965 metrekarelik kısmen turizm alanı, kısmen park ve yol olan arsanın satış fiyatı 210 milyon 691 bin 600 TL olarak belirlendi.

Marmaris Söğüt'te ise 2. derece doğal SİT alanı içinde kalan marjinal tarım arazisinin açılış fiyatı 13 milyon 740 bin 750 TL olarak belirlendi.

tokiilan-copyyyy3334444.jpg

YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI!

Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar, yüzde 25 peşinat ödeyerek kalan tutarı 24 ay vadeyle ödeme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca peşin ödeme yapacaklara yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

Etiketler :