Ruslar Şimdi De Gözünü Afyon'a Çevirdi

Ruslar Şimdi De Gözünü Afyon'a Çevirdi
Ruslar arasında Antalya dışında kalan Türk destinasyonlarına olan talep her geçen gün artıyor. Termal turizme yönelik otel sayısının her geçen gün arttığı Afyon'da Rus misafirleri ağırlayacak birbirinden güzel oteller bulunuyor.

Rusya'da yaz ayları ve sonbaharda gerçekleştirilecek tatiller için planlar yapılmaya devam ediyor. Bu planlarda Türkiye, öne çıkan destinasyonlar arasında yer alıyor. Rus basınında yer alan haberlere göre, Türk destinasyonlarına olan talep oldukça yüksek ve bu durum tur satışlarında da kendini gösteriyor.

Uzmanlar, bu artan ilginin çeşitli nedenlere dayandırılabileceğini belirtiyor. Türkiye'nin sunduğu çeşitlilik ve uygun fiyatlar da turistleri cezbeden önemli unsurlar arasında yer alıyor.

324245.webp

Türk turizm tesisleri, Rus turistlere özel ilgi gösteriyor ve Rusça dil desteği sunuyor. Bu durum da Rus turistlerin Türkiye'de kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyor.

Türkiye'nin turizm sektöründe büyük bir hareketlilik bekleniyor. Romanya vatandaşlarına kimlikle Türkiye'ye giriş imkanı sağlanması, bu ülkeden gelen turist sayısını önemli ölçüde artıracak.

317002.jpg

RUS TUR OPERATÖRLERİ YENİ NOKTA OLARAK AFYON'U BELİRLEDİ

Rusya'ya tur düzenleyen firmalardan FUN SUN Türkiye'deki sağlık turları yelpazesini genişletti. Şirketin portföyünde artık Türkiye'nin termal turizm başkenti olarak bilinen Afyon'daki oteller de yer alıyor. Afyon'a Moskova ve Kazan'dan turlar düzenlenmeye başladı.

thumbs-b-c-3df82f03efdb78e6b77102a1f8b7bfea.jpg

Moskova ve Kazan'dan İstanbul üzerinden Afyon'a iç uçuşla veya Ankara üzerinden transferle yaklaşık üç saat süren yolculukla ulaşılabiliyor. FUN&SUN basın servisi, "Dört mevsim hizmet veren tesis, daha yüksek düzeyde hizmet, konforlu oteller ve rekabetçi fiyatlar ile Avrupa'daki bir dizi termal turizm tesisini geride bırakıyor" dedi.

thumbs-b-c-75a2f3c06c9c394b5619fcbc2bc92bfe.jpg