Müthiş gelişmeyi Rus devi duyurdu: Türkiye'ye getirme kararı aldık

Müthiş gelişmeyi Rus devi duyurdu: Türkiye'ye getirme kararı aldık
Rus tur operatörü PEGAS Touristik, Türkiye'ye 16 şehirden turist getirme kararı aldı.

PEGAS Touristik, 2024 sezonu için Türkiye'ye uçuş programını açıkladı. Buna göre, tur operatörü Rusya'nın 16 şehrinden Antalya'ya, 3 şehrinden Bodrum'a, 4 şehrinden Dalaman'a turist getirecek.

Pegas'ın uçuş programı, Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları'nın charter uçuşlarındaki koltuk bloklarıyla gerçekleşecek.

rusi1.jpeg

Şirket, bu yaz Arhangelsk, Ekaterinburg, Kazan, Kaliningrad, Krasnoyarsk, Moskova, Novosibirsk, Omsk, Orenburg, Perm, Saint Petersburg, Samara, Sıktıvkar, Tümen, Ufa ve Çelyabinsk şehirlerinden Antalya'ya turist getirecek.

Bodrum'a Kazan, Moskova, Saint Petersburg'dan, Dalaman'a ise Ekaterinburg, Kazan, Moskova ve Saint Petersburg'tan tur düzenleyecek.

Tüm kalkış şehirlerinde tur rezervasyonlarının istikrarlı bir şekilde iyi gittiğini belirten PEGAS Touristik yetkilileri, "Şu anda mevcut fiyatların otellerde %30-40 oranındaki indirimleri hesaba kattığı bir erken rezervasyon promosyonu var, ayrıca hala %50 indirimle rezervasyon yapılabilecek oteller de var. Kampanyanın bir sonraki aşaması 31 Ocak tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda geçerlidir. Ayrıca indirim miktarı da azalacak" dedi.

rusi3.jpeg

Bu gelişme, Türkiye turizmi için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Rusya, Türkiye'nin en önemli turizm pazarlarından biri. 2022 yılında Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı 4,7 milyona ulaşmıştı.