Kulisler Hızlandı! İşte Emekli Maaş Zammının Açıklanacağı Saat!

Kulisler Hızlandı! İşte Emekli Maaş Zammının Açıklanacağı Saat!
Milyonların beklediği müjdeli haber geliyor. Yeni emekli maaşlarının açıklanacağı saat hakkında kulis bilgileri de akmaya başladı.

Gün içerisinde ekonomi kulislerinde en düşük emekli maaşının 12 bin TL olacağına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Bu iddialar, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. Ocak ayında kök maaşlarının düşük olması nedeniyle %49,25 oranındaki maaş zammını alamayan birçok emekli, Temmuz ayında da aynı sorunun yaşanmasından endişe duyuyordu.

Emekliler hazır olun! Erdoğan yeni emekli maaşını o saatte açıklayacak 10

12 BİN TL OLACAĞI GÜNDEME OTURDU

Ankara kulislerinde en düşük emekli maaşının 12 bin TL’ye çıkarılması tartışılıyor ve bu konunun Erdoğan’ın gündemine geleceği belirtiliyor.

Emekliler hazır olun! Erdoğan yeni emekli maaşını o saatte açıklayacak 11

ERDOĞAN'IN AÇIKLAYACAĞI SAAT BELLİ OLDU!

Kamu Son Haber'e konuşan SGK Uzmanı Emin Yılmaz, bu bilgilere ilişkin AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısını işaret ederek, 12 bin TL en düşük emekli maaşı formülünün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacağını söyledi. Yılmaz, “Büyük ihtimalle akşama doğru Erdoğan açıklama yapacak. Orada bazı meseleler netleşecek. 17 Temmuz’da maaşlar alınacağı için o tarihe kadar meclisten geçmesi gerekiyor” dedi.

Emekliler hazır olun! Erdoğan yeni emekli maaşını o saatte açıklayacak 1

MYK SAAT 16.00'DA BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin genel merkezinde saat 16.00'da başlayacak olan MYK toplantısına başkanlık edecek. Bu kritik toplantıda emekliler için önemli kararların alınması bekleniyor.