İmamoğlu’ndan bayram çağrısı: En güzel hediye

İmamoğlu’ndan bayram çağrısı: En güzel hediye
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı sebebiyle sosyal medya hesabından 'askıda fatura' çağrısı yaptı.

Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan İmamoğlu “Herkese mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralardaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da devam ettirelim. Askıdan bir fatura almak en güzel bayram hediyesi” dedi.

Dayanışmaya dikkat çeken İmamoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir ay boyunca iftar sofralarında buluştuk. Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tadını paylaştık. Her zaman bu güzel ayda olduğu gibi yardımlaşma, hoşgörü, sevgi ve saygı rehberimiz oldu. Yüce Allah’tan iyilikler ve güzellikler diledik.

Bu güzel ayda yaşadığımız bu bütün güzel duygular hep devam etsin istiyoruz. Dayanışma hep olsun. Askıda faturayı unutmayın. Allah ibadetlerinizi kabul etsin.

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam elemine ve dünyaya başta barış (çok ihtiyacımız var) sağlık ve bereket getirmesini yürekten temenni ediyorum.

Uzun zaman sonra pandemi bitti ve pandeminin olmadığı bir ortamda Ramazan Bayramı’nı hep birlikte idrak edeceğiz.

Eşsiz zamanların, o güzel bayramların tadını ve coşkusunu bir kez daha yaşayacağımızı ümit ediyorum. Ailenizle birlikte hepinize huzurlu bir bayram diliyorum."