Evini alamayan ailelerin inşaat önündeki isyanı

Evini alamayan ailelerin inşaat önündeki isyanı
Tuzla Aydınlı bölgesinde 2014 yılında başlattığı Anadolum İdol Projesini 2019 yılında yarım bırakarak konkordato ilan eden Anadolum İnşaat’ın mağdurları proje alanında basın açıklaması yaptılar. Kendilerini “İdol Mağdurları” olarak adlandıran grubun adına konuşan Yılmaz Yanar, ödemeleri yapmalarına rağmen 8 yıldır devam eden mağduriyetlerine sona verilmesini istediler.

PSMMag'da yer alan habere göre; Konuşmasında Anadolum İnşaat’ın sahibi Mustafa Yıldırım’a da çağrıda bulunan Yanar, “İlave ek maliyetler toplayıp, oyalayarak, 8 senedir bu kara girdaba yeni mağduriyetleri ve mağdurları ekleyerek, bizleri ve Türk Hukuk sistemini kandırmaya çalışan ve üç konkordato kayyumu eskiten Anadolum İnşaat'a ve Mustafa Yıldırım'a karşı, işte buradayız!” dedi.

İdol mağdurları adına konuşan Yılmaz Yanar şunları söyledi:

“Evvel zaman içinde başlayacak kadar eski olan bir mağduriyet bizimkisi! Dişimizden, tırnağımızdan, nefsimizden fedakârlık ederek, çoğumuz banka kapısına gidip kredi aldık. Sahip olmak istediğimiz tek şey; bir küçücük sıcak yuva idi. Nereden bilecekti 350 sahipsiz kişi, şeytana pabucunu ters giydirecek bir müteahhidin eline düştüğümüzü. 8 Sene geçti. Dile kolay. İçimizde birçok kişi ya öldü ya yaşlandı. Çocukları ile geçirmek istediği hayallerini şimdi ömrü yeterse torunları ile ancak yaşayacak. Biz hakkımızı gasp etmeye çalışanlara karşı işte buradayız.

İlave ek maliyetler toplayıp, oyalayarak, 8 senedir bu kara girdaba yeni mağduriyetleri ve mağdurları ekleyerek, bizleri ve Türk Hukuk sistemini kandırmaya çalışan ve üç konkordato kayyumu eskiten Anadolum İnşaat'a ve Mustafa Yıldırım'a karşı, mücadele edeceğiz. Biz sadece Dairelerimizi istiyoruz. Dairelerimizi her şeye rağmen alacağız!

Tek dileğimiz konkordato sürecinde bile oyunlar çevirmeye devam eden müteahhidin bu oyunlarını durduracak bir çare.